Im safe. up high

Nothing can touch me.... and it so good, it soo good, until it turn bad...... Pink - sober För första gången känner jag att det här är något jag inte klarar av. Jag brukar inte tappa tron på mig själv, har nästan aldrig hänt.... Hopplösheten, identitets förlusten, den är nästan för mycket. Det känns som om hjärtat försöker ta sig ur bröstet på mig. Mitt jobb identifierade mig, jag var en boende stödjare. Det var jag. Att hjälpa människor, att göra deras liv lite bättre och lite gladare varje dag var som luft. Nödvändigt för att fortsätta.
//pussar

All that im after is love ever after

How can we ever ask for more? Nu har jobb sökandet börjat på allvar. Men jag måste erkänna att det är svårt att samla ihop modet, ännu svårare att tro att man kan klara det, att man kan göra ett bra jobb. Jag vill så gärna lyckas, och jag hoppas att jag kan det. Jag ska göra förändringar, ytliga ja men jag tror det kan hjälpa till viss del, för att stärka självförtroendet. För det första ska jag bli brunett, själv tycker jag det är väldigt tråkigt då jag känner mig snyggare som blondin. Men jag vet av egen erfarenhet att man framträder mognare som brunett, och jag har även hört att jag ser mognare ut. Så vi sattsar på det, här gäller det att göra rätt intryck även i en sådan liten och ytlig detalj. Säg hejdå till mitt blonda jag. //Pussar

And this aint no fairytale

And what happens after you given upp?
Ge mig en gudmoder, en ande eller varför inte ett magiskt svärd? Disney världen verkar då mycket mer lockande.
Men vem tänker på personerna runt prinsen o prinsessan? Dem som inte fick ner foten i glasskon?
//pussar


Fika med bästa <3

Blev bjuden på fika , alltid trevligt, tänk om det kunde hända oftare?


World's spinning

Kan inte sova längre. Skillnaden mellan all jäkla oro jag känner när jag är vaken o mina mardrömmar är så lika att jag inte vet när jag lyckats somna... Väntan är det värsta, att inte veta vad som kommer hända, att förlora tryggheten.
//pussar


Plugg och stress

Massa plugg nu för tillfället och mina / Jockes böcker har precis kommit. Precis när jag hade bestämt mig för att verkligen ta tag i plugget så kraschar själva anledningen till att ja pluggar.... Hopplöst. Värsta är känslan av att inte ha kontroll, att inte veta vad det är meningen att jag ska göra. Nu när jag inte vill göra det här längre, och det inte på grund av själva arbetet utan människorna som arbetar med det, så vet jag inte vad jag ska göra. Allt känns sne vridet och fel vinklat och jag vet inte hur jag ska vända på verkligheten för att den ska se rätt ut igen. //Pussar

The broken bottle

And nothing broken or different is acceptet in order to preserve the perfection. That perfection can be something else then a complete assemblage of things that look, act and think in similar ways are not an accepted though. To be the broken bottle in the collection is not acceptet and the only way to preserve the perfection is total annihilation of the broken or odd object.

Strong women

Tränade i nästan 2timmar med Jimmy o Dennis ! Sen var de fika på slagsta med Putte och Jocke , soligt och fint ute! Sen var de släktträff med killens släkt.
Måste bara nämna att det är vissa nackdelar med att vara med killar när dem är i grupp. Blir en lite grabbig känsla och dem ska jämnt vara då tuffa.... Gäller alla, inte ens den mest feminina killen går opåverkad.


Lunch med Jonas o Jocke !

Mums!


Påsk o godis

Varit en massa påskfiranden , och godis skålen svämmar över. lördags firade jag med Linus släkt och familj och i tisdags firade jag med min familj.
Trevligt värre! Har blivit expert på veganska smörgåstårtor (enligt mig). Det är tårtan längst ner!


RSS 2.0